Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Partering av vilt

Partering av vilt Innføring i tekst og bilder i hvordan du parterer elg, hjort, rådyr, villsvin, hare og fugl for best mulig å benytte kjøttressursene. Boka tar også for seg behandling av felt vilt generelt, som oppbrekking, flåing, ribbing og kjøttmodning, og nyttige redskaper til de ulike prosessene.
Utgitt: 2003
ISBN: 9788252927483
Gruppe: Kjøtt og viltretter
Klikk her for å kjøpe boken!








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.