Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Fenalår, historien om en norsk delikatesse og spesialitet

Fenalår, historien om en norsk delikatesse og spesialitet Boken er en mathistorisk kokebok som tar for seg spesialiteten fenalår. Den gir deg gamle oppskrifter og forslag til nye kombinasjoner. Boken beskriver det vi vet om når produksjonen startet, hvor ordet kommer fra, synet på hvor mye salt en skulle bruke og jakten for å få tak i saltet. Den forteller også om dyrevelferd og om hvordan en lager fenalår i moderne tid.
Utgitt: 2007
ISBN: 9788230003817
Gruppe: Norsk mat og tradisjoner
Klikk her for å kjøpe boken!








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.