Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Man tager ett rådyr

Man tager ett rådyr Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en "appetittvekker" med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er "desserten", og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme!
Utgitt: 2008
ISBN: 9788252931891
Gruppe: Kjøtt og viltretter
Klikk her for å kjøpe boken!








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.