Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Brunosten en norsk historie

Brunosten en norsk historie Endelig har Brunosten fått sin egen bok! Brunosten er en særegen del av den norske matkulturen - og av vår nasjonale identitet. Kjent og kjær her hjemme, eksotisk og spennende i utlandet. Og like god som smakstilsetning i sausen som på matpakka. I 1991 ble den kåret til "Det norskeste av det norske" av radioprogrammet Nitimens lyttere. Her er historien om brunosten, fra budeienes åpne jerngryter til dagens høyteknologiske framstilling i kontinuerlige produksjonslinjer av rustfritt stål. Bak denne historien står kreative norske fagfolk og oppfinnere som i denne boka endelig får den omtalen de fortjener. Professor Roger Abrahamsen ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) har skrevet boken sammen med Gunnar Bakkene, Reidar Gjerde og Kjell Steinsholt
Utgitt: 2009
ISBN: 9788252932119
Gruppe: Ost
Klikk her for å kjøpe boken!








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.