Vi er i ferd med å bli en nasjon av wokere. I en hektisk hverdag med stramme tidsplaner står smakfulle og næringsrike måltider vi kan lage raskt og enkelt høyt i kurs. Wok er som skapt for denne utviklingen. Ved å ta for seg det man måtte ha i kjøleskapet kan man tilberede smakfulle retter på under ....
Vårruller er ikke bare noe man spiser på kinarestaurant, gatekjøkken eller ferie. Hjemme er det ikke noe hokus pokus å lage disse, og da mener jeg ikke å fritere opp frosne fra fryseren, men å lage de helt fra bunnen.....
Norske kyllingføtter skal nå sette en ekstra spiss på kinesiske supper. Planen er å sende av gårde opp mot 20 tonn i uka.
– I Kina er kyllingføtter mye brukt som tilsetning i supper. De norske føttene blir å regne som særlig eksklusive, med god smak og garantert frie for salmonella, sier dispon....
Mange av oss tror vi wokker, men lager egentlig grønnsakslapskaus. Mye olje og store porsjoner er de vanligste feilene.....
WOK er ypperlig sommermat. Kjøkkensjef Lung Man Cheung på den populære Oslo-restauranten Nodee gir deg spennende og lettlagede wok-oppskrifter.....
Woken har flyttet inn på norske kjøkken for godt. Men selv om mange nordmenn har godt grep om wokingen, trenger de fleste av oss likevel å utvide repertoaret vårt.....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.