Oppskrifter til konfirmasjon samt gode tips. Konfirmasjonskaker



Konfirmasjonskake. Fotograf: Kylling.no Mai er tiden for konfirmasjoner. Her finner dere artikler med tips og oppskrifter. Noen linker videre til mer info.
Jeg har ikke skilt ut oppskrifter som er tilpasset konfirmasjon, da mange av disse går igjen både i bryllup, 17 mai, og andre festdager.
Og gratulerer med dagen alle konfirmanter!.



Annonse

Annonse



Aktuelle artikler.

Konfirmasjonskaker

Konfirmasjonskaker

Mai er uten tvil den store konfirmasjonsmåneden i Norge, og til konfirmasjonen hører de virkelig store festkakene.
De beste kakene får man ved å følge en oppskrift og være nøye med eksakte mål på ingrediensene. Bruk romtempererte egg og stivpisk eggene med sukker før du vender inn melet - da blir....

Les mer om denne saken...

Forberedelser foran selskap.

Forberedelser foran selskap.

Når det er duket for fest og man får gjester kan det være lurt å planlegge menyen litt i forveien. Men og andre ting er det greit å ha gjort unna slik at festen og maten er i boks i god tid før selve kvelden. I tillegg til mat er det flere ting som det kan være lurt å sjekke før gjestene er i huset.....

Les mer om denne saken...

Borddekking

Borddekking

Det er mange måter å dekke ett bord på og mange variasjoner alt etter hva som skal serveres, anledning, årstid, gjester osv. Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her. Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster....

Les mer om denne saken...

Stek til fest!

Stek til fest!

Våren er høysesong for konfirmasjon og brylluper - og andre store selskaper som samler mange mennesker. Det er alltid et spørsmål om hva man skal servere. Det skal gjerne være litt enkelt å tilberede, men det må likevel være festmat. Noe av det enkleste du da kan servere er en stek.....

Les mer om denne saken...

Lag enkle forretter.

Lag enkle forretter.

Nå som tiden til de store selskap og brylluper, konfirmasjoner, høytidsdager er i full gang, kan man gjøre mye selv med enkle midler for å kunne servere en god forrett.....

Les mer om denne saken...

Festkaker til alle anledninger

Festkaker til alle anledninger

Til de mange fest og helligdager vi har på våren, er det flott å kunne diske opp med en skikkelig kake. Enten bløtkake eller en annen festkake.....

Les mer om denne saken...

Suppe til forrett

Suppe til forrett

En suppetallerken er ett tradisjonellt valg til forrett. Og det er enkelt, godt og kan passe til mange forskjellige hovedretter. Og så er det så mange muligheter!....

Les mer om denne saken...

Varme forretter/småretter

Varme forretter/småretter

Til forrett kan man godt velge en varm smårett. Dette er litt mer arbeid og de må som regel lages ferdig rett før servering.....

Les mer om denne saken...

Salater som forrett

Salater som forrett

Salat er en enkel og grei forrett som passer til det meste. Den krever ikke så mye arbeide og man trenger oftest bare enkle råvarer.....

Les mer om denne saken...

Selskapsmenyen.

Selskapsmenyen.

Først og fremst må du ta hensyn til hva gjestene liker og tåler - det gjelder både mat og drikke. Og husk å ha ett alkoholfritt alternativ. Det skal alltid være kaldt vann til rødvin og i tillegg muligheter for mineralvann/brus for de som foretrekker dette.....

Les mer om denne saken...





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.