Produktsammenligning av Fuglevilt



Her kan man se og gjøre!
  • Se og sortere innhold av kalorier, fett, mettet fett, protein, karbohydrater, sukker, kostfiber, leseres poeng på de forskjellige produktene i den gruppen som er valgt.
  • Ved å klikke på produktet får man selv muligheten til å sette poeng, og dermed stemme frem gode produkter.
  • På produktsiden vil man og kunne se andre lignende produkter samt i noen tilfeller de beste oppskriftene med produktet
  • Sorter ved å klikke på tabelloverskriften
  • Dato viser når produktet ble oppdatert sist
  • På mindre skjermer er det sideveis scrolling på tabellen
OBS for mobilvisning
Tabellen nederst over den gruppen du har valg er bedre å lese i lansdcapevisning på mobil. Selve tabellen er scrollbar sideveis, men dette er ikke en optimal løsning. Men for øyeblikket finner jeg ikke noen bedre løsning.

OBS2 for sammeligning av mindre produktgrupper
Man kan ved hjelp av søkefilter her sammenligne mindre og mer detaljerte grupper av ingredienser på denne måten:
For eksempel du vil sammenligne pinnekjøtt
  • Du velger først produktgruppen Lam og sau.
  • Og skriver så inn pinnekjøtt i -Search:- feltet
  • Og så kan man sortere og klikke seg videre. Feks er poeng mulig å sortere på.



Velg ny produktgruppe du vil sammenligne






Sammenligning av Fuglevilt

NavnPoengKcalFettMettetSukkerKarboProteinFiberProdusentDato
NavnPoengKcalFettMettetSukkerKarboProteinFiberProdusentDato
And4.938837.310.70013.1005.03.2019
Duer5147.97.52020.1005.03.2019
Fasan4.7127.63.61.29023.605.03.2019
Gås5.23663390015.9005.03.2019
Jerpe5.41394.91.10023.8005.03.2019
Måke4.5147.97.52020.105.03.2019
Rapphøns3127.63.61.29023.605.03.2019
Vaktler3.3191.912.053.38019.6305.03.2019
Perlehøns4.7127.63.61.29023.605.03.2019
Orrfugl4.71394.91.10023.8005.03.2019
Storfugl4.51394.91.10023.8005.03.2019
Skarv51394.91.10023.8005.03.2019
And, kjøtt med skinn, rå4.538837.310.70013.1019.05.2022
And, kjøtt uten skinn, rå31326.520018.3019.05.2022
Gås, kjøtt med skinn, rå336633.69.80015.9019.05.2022
Gås, kjøtt uten skinn, rå31557.12.80022.8019.05.2022
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt4.546337.310.70031.8019.05.2022
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt32486.82.10046.7019.05.2022
Gås, kjøtt med skinn, ovnsstekt344632.89.50037.6019.05.2022
Gås, kjøtt uten skinn, ovnsstekt4.53689.23.60071.3019.05.2022
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt31332.10.50028.6019.05.2022
Rype, bryst, uten skinn, rå4.511220.50023.5019.05.2022
Vaktelgården Vaktler3191.912.053.38019.63Vaktelgården05.03.2019
Stange And4388.137.310.40013.10Stanges gårdspr22.02.2020
Rype5.71394.91.10023.8005.03.2019
Trost31394.91.10023.8005.03.2019
Alke238837.310.70013.1005.03.2019
Andelever blokk m/sauternes3455.84815Jean Larnaudie05.03.2019
Andelever fersk3555.75844Jean Larnaudie05.03.2019
Andelever fersk m/lyre3538.75635Jean Larnaudie05.03.2019
Andelever rå31364.641.43.5318.74Jean Larnaudie05.03.2019
Folkets fasan4.5219.4124.10027.90Folkets17.07.2019
Folkets rype3120.20.90.50027.60Folkets17.07.2019
Andelår hermetisk, Confit de canard4.9252.6165.80.50.5270.6Oluf Lorentzen22.02.2020
Stange confit av and3296.127.99.70017.50Stanges gårdspr22.02.2020





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.