Navn | Poeng | Kcal | Fett | Mettet | Sukker | Karbo | Protein | Fiber | Produsent | Dato |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Navn | Poeng | Kcal | Fett | Mettet | Sukker | Karbo | Protein | Fiber | Produsent | Dato |
And | 4.9 | 388 | 37.3 | 10.7 | 0 | 0 | 13.1 | 0 | 05.03.2019 | |
Duer | 5 | 147.9 | 7.5 | 2 | 0 | 20.1 | 0 | 05.03.2019 | ||
Fasan | 4.7 | 127.6 | 3.6 | 1.29 | 0 | 23.6 | 05.03.2019 | |||
Gås | 5.2 | 366 | 33 | 9 | 0 | 0 | 15.9 | 0 | 05.03.2019 | |
Jerpe | 5.4 | 139 | 4.9 | 1.1 | 0 | 0 | 23.8 | 0 | 05.03.2019 | |
Måke | 4.5 | 147.9 | 7.5 | 2 | 0 | 20.1 | 05.03.2019 | |||
Rapphøns | 3 | 127.6 | 3.6 | 1.29 | 0 | 23.6 | 05.03.2019 | |||
Vaktler | 3.3 | 191.9 | 12.05 | 3.38 | 0 | 19.63 | 05.03.2019 | |||
Perlehøns | 4.7 | 127.6 | 3.6 | 1.29 | 0 | 23.6 | 05.03.2019 | |||
Orrfugl | 4.7 | 139 | 4.9 | 1.1 | 0 | 0 | 23.8 | 0 | 05.03.2019 | |
Storfugl | 4.5 | 139 | 4.9 | 1.1 | 0 | 0 | 23.8 | 0 | 05.03.2019 | |
Skarv | 5 | 139 | 4.9 | 1.1 | 0 | 0 | 23.8 | 0 | 05.03.2019 | |
And, kjøtt med skinn, rå | 4.5 | 388 | 37.3 | 10.7 | 0 | 0 | 13.1 | 0 | 19.05.2022 | |
And, kjøtt uten skinn, rå | 3 | 132 | 6.5 | 2 | 0 | 0 | 18.3 | 0 | 19.05.2022 | |
Gås, kjøtt med skinn, rå | 3 | 366 | 33.6 | 9.8 | 0 | 0 | 15.9 | 0 | 19.05.2022 | |
Gås, kjøtt uten skinn, rå | 3 | 155 | 7.1 | 2.8 | 0 | 0 | 22.8 | 0 | 19.05.2022 | |
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 4.5 | 463 | 37.3 | 10.7 | 0 | 0 | 31.8 | 0 | 19.05.2022 | |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 3 | 248 | 6.8 | 2.1 | 0 | 0 | 46.7 | 0 | 19.05.2022 | |
Gås, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 3 | 446 | 32.8 | 9.5 | 0 | 0 | 37.6 | 0 | 19.05.2022 | |
Gås, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 4.5 | 368 | 9.2 | 3.6 | 0 | 0 | 71.3 | 0 | 19.05.2022 | |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 3 | 133 | 2.1 | 0.5 | 0 | 0 | 28.6 | 0 | 19.05.2022 | |
Rype, bryst, uten skinn, rå | 4.5 | 112 | 2 | 0.5 | 0 | 0 | 23.5 | 0 | 19.05.2022 | |
Vaktelgården Vaktler | 3 | 191.9 | 12.05 | 3.38 | 0 | 19.63 | Vaktelgården | 05.03.2019 | ||
Stange And | 4 | 388.1 | 37.3 | 10.4 | 0 | 0 | 13.1 | 0 | Stanges gårdspr | 22.02.2020 |
Rype | 5.7 | 139 | 4.9 | 1.1 | 0 | 0 | 23.8 | 0 | 05.03.2019 | |
Trost | 3 | 139 | 4.9 | 1.1 | 0 | 0 | 23.8 | 0 | 05.03.2019 | |
Alke | 2 | 388 | 37.3 | 10.7 | 0 | 0 | 13.1 | 0 | 05.03.2019 | |
Andelever blokk m/sauternes | 3 | 455.8 | 48 | 1 | 5 | Jean Larnaudie | 05.03.2019 | |||
Andelever fersk | 3 | 555.7 | 58 | 4 | 4 | Jean Larnaudie | 05.03.2019 | |||
Andelever fersk m/lyre | 3 | 538.7 | 56 | 3 | 5 | Jean Larnaudie | 05.03.2019 | |||
Andelever rå | 3 | 136 | 4.64 | 1.4 | 3.53 | 18.74 | Jean Larnaudie | 05.03.2019 | ||
Folkets fasan | 4.5 | 219.4 | 12 | 4.1 | 0 | 0 | 27.9 | 0 | Folkets | 17.07.2019 |
Folkets rype | 3 | 120.2 | 0.9 | 0.5 | 0 | 0 | 27.6 | 0 | Folkets | 17.07.2019 |
Andelår hermetisk, Confit de canard | 4.9 | 252.6 | 16 | 5.8 | 0.5 | 0.5 | 27 | 0.6 | Oluf Lorentzen | 22.02.2020 |
Stange confit av and | 3 | 296.1 | 27.9 | 9.7 | 0 | 0 | 17.5 | 0 | Stanges gårdspr | 22.02.2020 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.