Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Helsebrød uten gjær | 5.1 | 189.5 | 33.9 | 8.1 | 1.1 | |
Scones uten gjær | 5 | ![]() | 245.4 | 34.9 | 8.3 | 7 |
Bananbrød | 4.8 | ![]() | 318.8 | 36.2 | 5.8 | 16.3 |
Australsk landbrød | 4.8 | 231.3 | 39.5 | 8.3 | 3.6 | |
Stompekaker (natronstomp) fra Brandvold | 4.8 | 222.9 | 37.4 | 1.6 | 7.5 | |
Brød i vaffeljern | 4.8 | 256.9 | 31.7 | 7.7 | 10.6 | |
Rislapper 1 | 4.7 | ![]() | 147.1 | 19 | 5.8 | 5.2 |
Bønnebrød fra Øst-Afrika | 4.7 | 216.9 | 37 | 8.3 | 2.9 | |
Fiskebrød | 4.5 | 231.1 | 41.9 | 6.5 | 3.3 | |
Feitbrød | 4.5 | 355.8 | 42.9 | 4.9 | 17.2 | |
Jane´s gjærfrie brød | 4.5 | 213.8 | 29.4 | 6.8 | 6.3 | |
Rugbrød i form | 4.5 | 234.8 | 38.7 | 5.7 | 5 | |
Scones av grovt mel | 4.5 | 229.3 | 24.9 | 6.1 | 11 | |
Løk- og tomatbrød | 4.5 | 177.2 | 26.4 | 6.2 | 4.6 | |
Brød 2 l uten gjær | 4.5 | 178.4 | 27.5 | 6.6 | 3.6 | |
Brød uten gjær og melk | 4.5 | 177.6 | 27.2 | 6.6 | 3.7 | |
Langtidstekt brød uten gjær | 4.5 | 181.1 | 22 | 6.6 | 5.9 | |
Horn 1 | 4.4 | 285.6 | 35.5 | 7.1 | 12.2 | |
Horn 5 | 4.4 | 282 | 36.4 | 8.1 | 11 | |
Scones | 4.3 | ![]() | 310.8 | 42 | 8.3 | 11.6 |
Biscuits med bakepulver | 4.2 | ![]() | 277 | 40.4 | 7.8 | 8.8 |
Franskbrød med bakepulver | 4.2 | 235.8 | 46.2 | 8.6 | 1.2 | |
Cornbread(Maisbrød) | 4.2 | 221.8 | 32.1 | 6.6 | 7 | |
Tortilla | 4.2 | ![]() | 200.5 | 40.5 | 5.6 | 1.1 |
Grunndeig hvete m bakepulver | 4.1 | 278.3 | 42.6 | 8 | 7.8 | |
Småbrød fra Gudbrandsdalen | 4.1 | ![]() | 407.4 | 45.3 | 6.9 | 21.3 |
Galoppboller | 4 | 331.4 | 45.2 | 7.2 | 13 | |
Scones med gulrøtter | 4 | 203 | 25.9 | 5.9 | 7.2 | |
Porsjons pizza med salami | 4 | ![]() | 254.1 | 17.9 | 10.1 | 15.4 |
Grove havrescones | 4 | ![]() | 268.6 | 42.8 | 7.9 | 6.6 |
Brødoppskrift med Spelt | 3.9 | 200.9 | 32.5 | 7.8 | 3.1 | |
Farmors julekake | 3.8 | 349.1 | 53.4 | 5.9 | 11.9 | |
Knekkebrød 1 | 3.8 | 325.8 | 41.9 | 4.2 | 14.4 | |
Lettvinte og raske rundstykker uten heving | 3.8 | ![]() | 168.9 | 28.2 | 6.8 | 2.4 |
Nan-brød | 3.8 | ![]() | 251.3 | 42.8 | 9.3 | 4.1 |
Grove scones 2 | 3.8 | ![]() | 208.4 | 35.3 | 8.5 | 2.6 |
Frokostbrød | 3.7 | ![]() | 278.3 | 42.6 | 8 | 7.8 |
Rundstykker uten gjær | 3.7 | ![]() | 201.4 | 35.3 | 7.6 | 2.2 |
Rømmebrød 3 | 3.7 | ![]() | 410.8 | 40 | 6.5 | 24.4 |
Brød med natron | 3.7 | 205.2 | 35.6 | 9 | 1.5 | |
Barkebrød | 3.6 | 0 | ||||
Raske kuvertbrød | 3.6 | 369.8 | 35.6 | 7.8 | 21.3 | |
Tyrkisk omelett | 3.6 | 78.5 | 2.3 | 5.3 | 5 | |
Pizza uten gjær | 3.5 | ![]() | 298.3 | 34.4 | 7.9 | 13.8 |
Olivenbrød som tyrkisk-kypriotene lager | 3.5 | 380 | 29.9 | 8.1 | 24.7 | |
Irsk brød | 3.5 | 190.4 | 35.2 | 7.7 | 1.4 | |
Scones uten gjær 2 | 3.5 | 195.6 | 34 | 3.5 | 4.3 | |
Maisbrød | 3.4 | 165 | 23.4 | 5.1 | 5.2 | |
Sirupsbrød gjærfritt | 3.3 | 259.8 | 47 | 6.6 | 4.5 | |
Brød uten hevemiddel | 3.3 | 223.6 | 27.2 | 8.2 | 7.2 | |
3-Korn-Brød uten gjær | 3.3 | 224.9 | 40.7 | 7.8 | 2.2 | |
Fastelavensboller med bakepulver | 3.1 | 384.6 | 42.4 | 6.6 | 20.5 | |
Engelsk toastbrød | 3 | 210.6 | 30.6 | 6.1 | 6.7 | |
Mandelbrød med fiberfin | 3 | ![]() | 111.4 | 3.8 | 9.5 | 5.9 |
Frokostbrød etter gammel oppskrift | 3 | 229 | 44.2 | 6.1 | 2.7 | |
Grahambrød i form | 3 | 299 | 35.1 | 7.4 | 13.4 | |
Ølbrød | 3 | 246.3 | 39.6 | 6.5 | 5.1 | |
Småbrød fra Oppdal | 3 | 377.7 | 26.7 | 1.5 | 29.4 | |
Formloff | 2.8 | 277.7 | 42.5 | 8 | 7.8 | |
Brytebrød med bakepulver | 2.8 | 273.9 | 47.6 | 5.6 | 6.4 | |
Løvbrød | 2.5 | 445.4 | 37.4 | 3.9 | 30.2 | |
Rømmebrød 2 | 2.5 | ![]() | 464.9 | 44.4 | 5.3 | 28.9 |
Maisbrød med bananer, rom og rosiner | 2.5 | 268.6 | 44.6 | 3.6 | 7.8 | |
Vesterås kavringer | 2.5 | 324.2 | 56.3 | 8.9 | 6.6 | |
Matzah | 2.4 | 0 | ||||
Kaffeboller 2 | 2.3 | 302.5 | 47.5 | 7.3 | 8.8 | |
Bakepulverkringle | 2.3 | 420 | 38 | 7.2 | 26.1 | |
Kling | 2.3 | 234.6 | 34.9 | 6 | 7.5 | |
Scones 3 | 2 | 214.1 | 36.7 | 10.3 | 1.8 | |
Hvitløkbaguetter | 2 | 406.2 | 30.3 | 7.8 | 27.9 | |
Julekake 7 | 2 | 272.4 | 55.6 | 5.6 | 2.4 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.