Oppskrifter med bjørnekjøtt.


Bjørn

Fakta om Bjørnekjøtt.

Stort dyr som vi har en liten bestand av i Norge. Utbredt i Russland, Canada og Alaska. Det lar seg gjøre å få tak i frossent eller ferskt kjøtt gjennom delikatesseforretninger til spredte tider på året. Prisen er høy. Smak ligner elgkjøtt. Kjøttet bør marineres før tilberedning. Vær obs på at bjørne fett harskner fort. Og kjøttet må være gjennomstekt pga fare for trikiner.
Brunbjørn er rødlistet

Bruksområde.

Stekes. Bruk tilberedning som elg feks. Kan og røkes.



De mest populære oppskriftene

Verdier pr 100 gr
NavnPoengBildeKcalKarbo(gr)Protein(gr)Fett(gr)
Grizzly bjørne gryte5.2103.55.48.45.1
Svart bjørn gryte5112.277.94.6
Bjørne biffer med gresk krydderblading4.5205.40.716.315.2
Bjørnestek 23.51350.116.17.8
NavnPoengBildeKcalKarbo(gr)Protein(gr)Fett(gr)






Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.