Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Under valnøttreet de beste råvarene, retter fra hele verden

Under valnøttreet de beste råvarene, retter fra hele verden Dette er kokeboka som vil bli liggende oppslått på kjøkkenbenken! Damene Bergenström er kjent for sine utrolig vakre kokebøker, og Under valnøttreet er intet unntak.
For oss matglade er det alltid spennende å bla i nye kokebøker - er det noen nye grønnsakretter, kanskje - eller en ny vri på hverdagstorsken? Men det aller beste med å åpne en ny kokebok, er det å bla litt fram og tilbake, og la seg inspirere av lekre bilder som gir vann i munnen. Fanny og Anna Bergenström stiller i særklasse når det gjelder å lage virkelig vakre og fristende bøker om mat, så matglade livsnytere bør kjenne sin besøkelsestid: Denne boka bør du ha på kjøkkenbenken! For Under valnøttreet er selvsagt ikke kun til øyens lyst heller - her finner du fristelser fra ulike mattradisjoner, forretter, hovedretter, desserter og bakverk. Kun de beste råvarene er gode nok i det bergenströmske kjøkken.
Utgitt: 2009
ISBN: 9788205389823
Gruppe: Kokebøker generelle
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.