Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Ekte mat

Ekte mat Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den. Ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd. Om å ta kontroll over eget liv, egne handlinger - og egen handling. Og ikke minst om gleden over å lage god mat hver eneste dag.
Med denne boken kan du lage ekte mat.
Er det ikke det alle egentlig vil ha? For Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Om nytelsen og gleden ved å spise god mat hver eneste dag og om meningen med maten. Maten skal ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den.
Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede over måltidet. Men dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte.
Dette er i første rekke en unik kokebok.
Selv om temaene er store, er oppskriftene enkle, og boka skal brukes på vanlig vis:
Du blar igjennom, finner noe som ser godt ut og lager det til formiddags, middag eller kvelds til deg selv og familie og venner.
Mer enn 250 oppskrifter
Utgitt: 2010
ISBN: 9788202331986
Gruppe: Aktuelle bøker
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.