Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Treningssuksess med lavkarbo

Treningssuksess med lavkarbo Kenn Hallstensen har i mange år gitt kostholdsveiledning til tippeligaklubbene Odd og Strømsgodset. Dette er to mindre klubber i norsk fotballsammenheng, med begrensede økonomiske ressurser.
Med kosthold som et av de mest effektive virkemidlene, kunne Strømsgodsets spillere juble over Cupfinaleseier og kongepokal i fjor.
Årets sesong er også svært god for begge lag som i skrivende stund kjemper i øvre halvdel av tabellen. ?
Jeg er utrolig stolt over hva vi har fått til, og nå presenterer jeg endel av resultatene i boken «Treningssuksess med lavkarbo», sier Kenn Hallstensen.
Boken er basert på bestselgeren «Ferry food», av OL-vinner Björn Ferry som ifjor før OL, i det skjulte, la om kostholdet til LCHF (Low Carb High Fat).

Boken inneholder konkrete treningstips, trenings- og kostholdsprogram, treningsteori og ikke minst inspirerende og velsmakende oppskrifter, satt sammen av lavkarbo-eksperten Cathrine Schück som har skrevet flere bøker ? blant annet «Lavkarbo fra Middelhavet».
Utgitt: 2011
ISBN: 9788292605615
Gruppe: Lavkarbo
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.