Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

The Flying Culinary Circus

The Flying Culinary Circus Den nye kokeboka fra de fire medlemmene i kokkegruppa "The Flying Culinary Circus" er årets begivenhet i det norske kokebokmarkedet.
Historien om de fire matkameratene er allerede litt av et eventyr: En enkel cateringjobb i Central Park i New York for fire år siden har blitt til et omreisende norsk kokkesirkus som koker for matkjennere og superkjendiser verden over.

Nå tar de fire toppkokkene sin enkle og lekne innfallsvinkel til matlaging videre til kokeboksjangeren. Hvordan lage fantastisk mat uten krevende oppskrifter?

I boka presenterer "The Flying Culinary Circus" sine fem favoritt-teknikker for hver av de viktigste områdene i matlagingen: Kjøtt, fisk, grønnsaker og saus. Gjennom enkle steg-for-steg presentasjoner lærer du deg å mestre kokkenes tilberedningsmetoder, slik at du kan lage all supermaten du ønsker helt uten forkunnskaper. I stedet for oppskrifter viser kokkene hvilke forskjellige råvarer som kan brukes, slik at du selv kan sette sammen dine egne favorittretter. Resultatet er en kokebok for alle dem som blir skremt av vanlige kokebøker - i et hendig format, og til en pris som gjør at alle kan kjøpe den.
Utgitt: 2011
ISBN: 9788275473965
Gruppe: Gourmetmat
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.