Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Nye vitaminrevolusjonen

Nye vitaminrevolusjonen Finn ut hvilke vitaminer og mineraler akkurat du behøver! Få sunn ph-balanse og spis riktig blodtypekost! Vitaminer er supermedisin helt uten bivirkninger! Nye Vitaminrevolusjonen er skrevet av suksessforfatter og lege Knut Flytlie. Hans forrige bok om vitaminer solgte i over 60 000 eksemplarer! Gjennom sin mangeårige praksis som lege og praktiserende komplementærmedisiner, har dr. Knut Flytlie helbredet tusenvis av mennesker som helsevesenet har gitt opp. Hans nye bok er en hjelp til selvhjelp! Den er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Flytlies utgangspunkt er at alle mennesker er forskjellige. Vi behøver ulikt kosthold, og noen av oss har i tillegg behov for vitamin- og mineraltilskudd. I boken skriver Flytlie om hvordan du kan beholde god helse og forebygge alvorlig sykdom og selv bidra til å kurere plager gjennom riktig mat og tilskudd av vitaminer og mineraler tilpasset akkurat deg.
Har du vondt i hodet eller i muskler og ledd, eller er trett og føler at du mangler energi - finn hvordan du kan bli frisk uten kjemisk medisin med uheldige bivirkninger! Boken inneholder en rekke pasienthistorier og er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Knut Flytlie er norsk, men bosatt i Velje i Danmark, der han har sin egen klinikk. Han har mange norske pasienter og svarer på spørsmål på sin nettside www.vitamindoktor.dk.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202382780
Gruppe: Helsekost
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.