Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Lunsjboks

Lunsjboks Boka Lunsjboks av Kjersti Brinch Lund og Siv Eide, er full av gode råd og oppskrifter på hvordan du kan lage en spennende, sunn og fargerik lunsj til barna dine. I stedet for den gamle, vanlige matpakka med brødskiver, får du her inspirasjon til å lage en ny og moderne lunsjboks til familiens yngste.
En næringsrik lunsj øker konsentrasjonen og gir energi gjennom hele dagen - i barnehage eller på skole. Her er det enkle oppskrifter som alle kan få til på kun 10 minutter. Det brukes rene råvarer og ingredienser som er lette å få tak i.
Boka inneholder 20 ulike oppskrifter på lunsjbokser og ideer til hva som kan kombineres av ingredienser, som grønnsaker, frukter, middagsrester osv. I tillegg er det egne kapitler om hva du alltid bør ha i skapet, hva som trengs av utstyr/bokser og om dipper, dressinger, smoothies, juice og fristende søndagsbakst.

Boka er illustrert med fotografier av Veslemøy Vråskar.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202381516
Gruppe: Småretter, tapas, forretter mm
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.