Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Søtt og sunt kaker, desserter, konfekt, drikke

Søtt og sunt kaker, desserter, konfekt, drikke Monica Liens bok Søtt og sunt er en bok fylt av søte fristelser som også er sunne! Alle oppskrifter er sukkerfrie, hvetefrie og glutenfrie. Mange oppskrifter er også uten raske karbohydrater ( altså lavkarbo!) og melkeprodukter. Et funn for alle søtmonser som ønsker å kose seg, og eventuelle barn, med god samvittighet!

En søt avslutning på et måltid eller en konfekt for kosens skyld behøver ikke å være usunt! I denne boken finner du en mengde lekkerbiskener som du kan mikse og blande enten du bare har lyst på noe søtt og godt, er allergiker, har matintoleranse eller ønsker å leve på lavkarbokost. Du finner kaken du kan nyte om kvelden til en kopp te, konfekt til jule- eller påskebordet, verdens beste smoothie til frokost og de herligste desserter som smelter på tungen. Sitronterte, cakepops, penøttkonfekt, hjemmelaget bounty og nøttedessert med blåbær - alt like sunt, søtt og herlig!

Forfatteren, Monica Lien, er opptatt av at hele familien skal kunne hygge seg med mat som er god for kroppen, og har utviklet «søte og sunne» oppskrifter gjennom flere år. Alle oppskriftene som er brukt i boken har sunne ingredienser. En grundig og god råvareinformasjon gjør boken lett å bruke.

Monica Wigand Lien (f. 1968) er utdannet lærer og kostveileder, og har tilleggsutdannelse i psykologi, ledelse og coaching. Hun har alltid elsket å lage mat, og liker særlig å eksperimentere med helsebringende råvarer. Monica Lien bor i Bergen med mann og tre barn.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202376758
Gruppe: Diabetes
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.