Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Tren deg sprek, spis deg slank

Tren deg sprek, spis deg slank Noen dager er alt mulig. Du er full av overskudd og energi, humøret er på topp, kroppen fungerer, og du strutter av handlekraft og pågangsmot. Selvfølgelig er ikke alle dager slik, men ved å prioritere de riktige tingene i hverdagen, vil du garantert få flere slike dager og færre dager der du er sliten og tappet for krefter. Det handler om å lytte til kroppen og gjøre smarte valg! Alle kvinner fortjener mer overskudd, bedre form og helse - og et utseende de er fornøyd med!
Cathrine Borchsenius og Jill Jahrmann gir deg nøkkelen til trening og kosthold som virker, både i hverdagen og på ferie. Her får du gode tips til kondisjons- og styrketrening, forslag til treningsprogram, smarte råd om hva du skal spise før og etter trening, og hvordan du kan få et balansert og godt kosthold.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788203390494
Gruppe: Mosjon/trening
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.