Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Den store julekokeboken

Den store julekokeboken Den store Julekokeboken er en hyllest til all den fantastiske julematen som finnes i Norge, både det tradisjonelle, men også nyskapninger som har sneket seg inn kjøkkenveien i senere tid.

Julen en av våre viktigste høytider, derfor tar denne boken for seg både julemiddagen, julefrokosten, julekakene og ikke minst barnas jul og noen av våre kjæreste julesanger.

Sammen med Engebret Café, en av landets mest kjente forvaltere av norsk matkultur, håper vi å gi denne kunnskapen videre – så flere kan bidra til å holde julens mattradisjoner levende. Christer Berens gir dessuten sine beste anbefalinger til hva som smaker godt i glasset til julematen, både av vin, øl, akevitt og alkoholfritt. Her finner du med andre ord alt du trenger for å lage et vellykket julemåltid. Med ønske om en gledelig jul!
Utgitt: 2012
ISBN: 9788299877114
Gruppe: Jul
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.