Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Sunn og sterk med protein

Sunn og sterk med protein Idealet for unge jenter har gjort en snuoperasjon fra et fokus på å kun være tynn til å vektlegge en kropp som ser sterk og sunn ut. Trendeksperter mener at bevissthet rundt hvor viktig det er med et proteinrikt kosthold bare kommer til å øke i løpet av 2013.
I boka «Sunn og sterk med protein» bruker blogger og nordisk mester i bodyfitness Kristine Weber sin glede over å spise og lage god mat til å vise at proteinrik mat ikke må bety pulvershaker og beinharde begrensninger.
Hun forteller om hvordan hjerteproblemene hennes har motivert henne til å bli sunnere og sterkere og om livet på godt og vondt som bodyfitnessmester. Det er faktisk fullt mulig for en fitnessmester å elske kaker og desserter.
I «Sunn og sterk med protein» finnes ikke bare middagretter, men også oppskrifter på ulike typer muffins, karamellkake, rullekake, kokosboller og donuts.
Boka forteller om hvordan du opprettholder motivasjonen til å holde en sunn og sterk hverdag. Den inneholder også et komplett 6-ukersprogram med ukemenyer og treningsopplegg som garantert gir resultater.
Kristine Weber er økonom og driver kostholds- og treningsbloggen www.kriweb.no , som har rundt 9000 lesere hver dag. Hun er nordisk mester i Bodyfitness og ble norgesmester i 2012.
Utgitt: 2013
ISBN: 9788202400248
Gruppe: Mosjon/trening
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.