Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Ren, naturlig og hjemmelaget mat

Ren, naturlig og hjemmelaget mat Gi barna skikkelig mat med mye næring! Alt for mange får i dag i seg store mengder sukker og stivelse. Det gjør at barn blir rastløse og ukonsentrerte, hvorfor heller ikke bruke litt mer tid på maten?
I denne boken brukes det skikkelige råvarer, gode proteinkilder og sunt fett. 105 oppskrifter som gir stabilt blodsukker - da unngår man humørsvingninger og sukkersug, noe som prege hverdagen til alt for mange. Her er det god husmannskost som alle kan klare å lage. Det hele starter med mat.
Ren, naturlig og hjemmelaget mat. Oppskriftene i denne boken kan alle klare å lage, resultatene vil ikke vente på seg. ?
Denne fantastiske kokeboken er et kjærkomment bidrag for alle familier som ønsker a gi barna det beste utgangspunktet for god helse og utvikling resten av livet.?
Siv Hauge, ernæringsterapeut og tobarnsmamma
Utgitt: 2013
ISBN: 9788292605837
Gruppe: Ernæring og mat/medisin
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.