Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Slikkepott

Slikkepott Norges tv-, radio og aviskokk, Lise Finckenhagen, lærer deg å balansere de gode smakene i kaker og annet bakverk.
"Jeg har anmeldt kokebøker før - og har aldri vært raus med terningene. Men skulle jeg gi terningkast her, ville det ha blitt en sekser." Steinar Ulrichsen, Sandefjords blad
Lise Finckenhagen har en mesterlig evne til å kombinere og balansere smaker, og i det norske kokkemiljøet er hun anerkjent for å være den som utvikler de aller beste oppskriftene. Hun utvikler smaksopplevelser av de helt sjeldne, samtidig som hun liker å gjøre ting enkelt. Det Lise er aller dyktigst til, er å bake kaker.
Slikkepott byr på nærmere hundre delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins og mye annet bakverk. I tillegg byr Lise på flere nyttige basisoppskrifter, gir deg gode råd om ingredienser og utstyr, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Hun forteller også historien bak mange av kakene, og byr på morsomme anekdoter om alt fra nøtter og sjokolade til kjevler og slikkepotter. Hver enkelt kake er fotografert av Norges beste matfotograf, Christian Brun.
Boka inneholder en lang rekke steg-for-steg-instruksjoner i tekst og bilde. Alt er enkelt og grundig beskrevet - dette kan alle få til!
Utgitt: 2013
ISBN: 9788281692657
Gruppe: Baking
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.