Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Helvetes god grillmat

Helvetes god grillmat Hans-Erik Dyvik Husby, bedre kjent som Hank von Helvete, er ikke bare en habil sanger og skuespiller, men også en dreven kokk. Interessen for mat kom tidlig, og grilling har blitt en av hans store lidenskaper. I denne boken gir Hans-Erik deg alle tipsene du trenger for å lykkes som grillmester.
Fra heite ventepølser, heftig hamburger, heavy hummer, elektrisk entrecote, hissig hval, fyrig høne til helstekt gris. Toppet med egenkomponerte marinader. Boken er krydret med små matanekdoter fra et langt rockeliv: Hvordan moren brakte inn en slags sydlandsstemning i hjemmet med gryteretten. Høytidsmiddagene Hans-Erik arrangerte for en gjeng med narkomane gategutter, som også var hans venner. Og de gode stundene på kjøkkenet sammen med kona Gro.
Utgitt: 2014
ISBN: 9788293303091
Gruppe: Grilloppskrifter
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.