Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

12 uker til et sunnere liv og en smalere midje

12 uker til et sunnere liv og en smalere midje Vær med på Berit Nordstrands 12-ukersreise til et sunnere liv med en smalere midje. Nyt mat som forbrenner magefettet! I tillegg til at du blir tynnere, vil du få mer energi og overskudd og samtidig forebygge en rekke livsstilssykdommer.
Berit Nordstrand er en imponerende formidler av kosthold og ernæring. Hun er lege, seksbarnsmor og livsnyter som har jobbet med rusavvenning og som terapeut og som overlege i farmakologi.
I 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje guider Berit deg gjennom en forvandling, en kostholds- og holdningsendring som gjør at du kvitter deg med magefettet, som i seg selv er et tegn på helsefare.
Boka veileder deg i de ulike stadiene til hvilken mat du må spise og hva du må unngå. Dette er ikke en diett basert på å telle kalorier, men en plan for hvordan du kan endre kostholdet og spise deg mett på mat som øker forbrenningen og sikrer din helse. Boka inneholder mer enn 60 smakfulle oppskrifter som hjelper deg å finne fram til et nytt kosthold bygget på nøklene i Berits prinsipper. På 12 uker minsker vekten med 5-10 kg, og du får en ny dose energi.
Berit Nordstrand er spesialist i farmakologi og har lang erfaring med å endre folks eksisterende vaner og gi dem nye. Hun har skrevet to bøker om kosthold og helseeffekt. Mat med mer og Mat til sinns. 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje er utgitt i samarbeid med Fraiva. Foto: Studio Dreyer Hensley.
Utgitt: 2014
ISBN: 9788205458390
Gruppe: Slankemat
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.