Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Godt for ganen, godt for hjertet

Godt for ganen, godt for hjertet Maten som gir deg et bedre liv
For deg som har høyt kolesterol - og for hele familien.

Hver annen nordmann har for høyt kolesterol i forhold til anbefalingene. Det kan reguleres gjennom maten vi spiser!

Har du fått beskjed av legen om å legge om kosten for redusere blodkolesterolet? Da vil du ha glede av denne boken, som bugner av fristende oppskrifter på ”hjertevennlig” mat og drikke.

Her får du tips om velsmakende pålegg til frokost og matpakke, om brød som passer til forskjellige retter, om kjøtt, fisk og skalldyr du trygt kan bruke og hvordan du tilbereder dem, om fristende desserter og kaker – og ikke minst om frukt, grønt, olivenolje og rødvin, som ser ut til å beskytte folk i middelhavslandene mot hjerte- og karsykdommer. Du trenger ikke forsake noe – du kan ta vare på hjertet og likevel nyte god og velsmakende mat. Hele familien vil ha glede av denne maten!

I den nye utgaven er teksten gjennomrevidert og oppdatert i forhold til nyere medisinsk forskning. Bak i boken finner du nytt stoff om overvekt og glykemisk indeks, om egg og kolesterol, om transfett og metabolsk syndrom. Her finnes også et spørreskjema om kosthold og livsstil, der du kan teste deg selv.

Forfatterne av boken er seksjonsoverlege, dr.med. Leiv Ose og klinisk ernæringsfysiolog Caroline S. Bergei. Leiv Ose har sitt daglige virke ved Lipidklinikken, en av Norges spesialklinikker for høyt kolesterol, tilknyttet Rikshospitalet i Oslo.
Utgitt: 2005
ISBN: 9788202243998
Gruppe: Diettmat
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.