Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Slank med ketolysekuren

Slank med ketolysekuren Ketolysekuren - diett som tilbyr raskt vekttap uten sultfølelse. Ketolysekuren er utviklet av lege Torkil P. Andersen. Det er en spesiell diett som gir deg økt fettforbrenning på grunn av lavt karbohydratinnhold i maten. Ketolysekuren tilbyr raskt vekttap uten sultfølelse og med betydelig økt velvære. Det er vanlig å gå ned 15 kilo første måned, og deretter 1-3 kilo per uke. Og maten kan du kjøpe i alle norske matvarebutikker. Ønsker du å gå ned 10 kilo eller mer er ketolysekuren noe for deg!I denne reviderte utgaven av boken får du* vite mer mer om mineralenes og vitaminenes betydning for deg som er på slankekur* vite alt om ketolysekursene, og den nye DVD'en du nå kan få kjøpt i tillegg til boken* lære hva du skal gjøre når vekttapet stagnerer

NB! NB! NB!DVD'en Slankekurs med ketolyse kan du nå kjøpe på nettsiden www.ketolyse.no. Den er ment som et supplement til boken, laget som en støtte til alle på ketolysekur og et alternativ til de tradisjonelle kveldskursene.
Utgitt: 2006
ISBN: 9788205354227
Gruppe: Slankemat
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.