Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Bare kom inn : du trenger ikke ta av deg på beina

Bare kom inn : du trenger ikke ta av deg på beina Det gode vertskap får sine gjester til å trives og føle seg vel. Det er Torhild Strand og Sven Nordin som er vertskap i denne boka. De har vært gift i 25 år, har to døtre, hunden Sasha og de har hatt masse gjester. Det handler om omtanke, oppmerksomhet, gjestfrihet, hjerterom, noen forberedelser og litt moderne skikk og bruk. Hovedfokus er maten og stemningen. Hvem skal du invitere, og hvordan skal du håndtere ulike anledninger, fra enkle sammenkomster til avanserte gjestebud. Det kan være svigerfamilie på søndagsmiddag, barneselskap, 17. mai-frokost eller Cupfinale-frokost, venner kan overraskes med brunsj lørdag formiddag eller piknik i det grønne. Hva er det som skal til for å få folk til å hygge seg?

-De enkle tipsene som løfter kvelden
-Hvordan unngå å tilbringe hele kvelden på kjøkkenet
-Tips som sparer tid og gir god mat
-Tre-retters meny på en halvtime, på en time og på en hel lørdag
-Tips til valg av drikke
-De viktige første minuttene - hvordan slå an en god tone fra starten
-Arbeidsdeling mellom vertskapet
-Hva hvis noe går galt, eller enda verre, hvis alt går galt - det gjelder å legge det opp slik at ingenting kan gå galt.
-Hvordan få folk til å gå hjem...

Her er tipsene du trenger, noen oppskrifter + litt om serviettbretting, duker, dekking av bord m.m.
Utgitt: 2006
ISBN: 9788248906337
Gruppe: Matbøker
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.