Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

GI-null

GI-null GI-Null! er et valg - kanskje det viktigste valget du kan ta i ditt liv. Og du vil ikke angre, det vil gi deg velsmakende måltider på bordet og en kropp du kan være stolt av! "Vi er alle forskjellige, og derfor trenger vi forskjellige råd," sier Skaldeman. "Uansett vekt og helsetilstand har jeg et opplegg for deg. Den trinnvise fremgangsmåten gjør at boken passer for alle." "Vi tar en lang rekke helsevalg hver eneste dag," fortsetter han. "En del av disse valgene virker hverdagslige, man kan være livsviktige.
GI-Null! hjelper deg med å velge riktig. Hvor stor gevinsten blir, får du først vite senere." "GI-null!" er Sten Sture Skaldemans oppskrift på rask og effektiv slanking. Du spiser deg slank og frisk med den maten du er skapt for å spise.
Han har selv slanket seg 65 kg - utelukkende ved å velge mat som maksimerer fettforbrenningen. Skaldeman opplevde som mange andre at vekten økte jevnt og trutt, og til slutt veide han over 145 kilo fordelt på en kropp på 1,75 meter.
I dag veier han det samme som han gjorde som 30-åring, men føler seg like ung og sprek som da han var 20! Når man har gjennomført en slik helsereise, vet man hva man snakker om.
I "GI-Null!" deler han oppskriften sin med deg, enten du veier 10 eller 50 kilo for mye. Denne boken gir deg håndfaste råd, all den teorien du trenger og massevis av næringsberegnede oppskrifter!
Utgitt: 2008
ISBN: 9788292605363
Gruppe: Slankemat
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.