Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Slik ble jeg slank

Slik ble jeg slank Med forord av Vegard Nilsen, overlege ved Avdeling for forebygging og rehabilitering ved Sørlandet sykehus HF.

Frisk, inspirerende og lett selvironisk beretning skrevet av en høyskoleforeleser som tok i bruk egne fagkunnskaper og slanket seg 34 kilo - uten å følge noen slankekur.
Hege Gade viser hvordan også du kan finne din trivselsvekt gjennom å bryte tankemønstre og få en sunnere og lettere livsstil som varer livet ut. Det handler om å endre måter å tenke på! Livsstilsendring handler om mye mer enn vekt, ikke minst handler det om livskvalitet og helse.

Gade fant gjennom atferdsendring og kognitive teknikker sin måte å løse vektproblemet sitt på, og viser hvordan du kan finne din måte ut fra hva som kjennes viktig og riktig for deg. Hun jobber som fagkoordinator i Helse Sør-Øst, Senter for sykelig overvekt, Seksjon Barn–Unge. Gade holder kurs for både helsepersonell og næringsliv i motivasjon for og inspirasjon til endring av levevaner. Hun ble i 2007 kåret til Årets foreleser ved BI Drammen.
Utgitt: 2009
ISBN: 9788202297978
Gruppe: Slankemat
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.