Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Hannahs hage

Hannahs hage Det er faktisk lett å få til egen avling av grønnsaker, og det krever verken stor hage eller mye tid. Potter på balkongen eller en liten bakgård duger også, og alle kan få det til, særlig hvis man planlegger litt i forkant. Å dyrke økologisk betyr at man ikke bruker noen form for kjemiske sprøytemidler eller kunstgjødsel. Grønnsaker uten "hemmeligheter" er det beste for helsa, miljøet, og dessuten smaker de best! Grønnsaker rett fra jorda har større innhold av næringsstoffer enn dem du kjøper i butikken. Å nyte sin egen avling av grønnsaker er en spesiell opplevelse, det gir en helt egen tilfredsstillelse.
Boka forteller deg hvordan du skal lage en plan over kjøkkenhagen, hvilke planter som trives sammen, og hva er lurt å plante for å hindre ugresset i å overta osv. Du får gode råd om hvordan du skal lage kompost, som er viktig hvis du skal dyrke økologisk og vil ha god, fet jord som tilbakeføres til kjøkkenhagen. Skal du så inne eller direkte på vokseplassen? Hvordan skal du ta vare på plantene? Les Hannas hage og bli litt klokere!
Utgitt: 2009
ISBN: 9788205389700
Gruppe: Kjøkkenhager
Klikk her for å kjøpe boken!Annonse

Annonse
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.