Bramhults nypresset rødbetjuice

Bilde av Bramhults nypresset rødbetjuice.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Bramhults nypresset rødbetjuice

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 160 kilojoule
Kcal 38.2 kalorier
Protein 1 gram
Karbo 8.5 gram
Sukker 7.5 gram
Kostfiber 0.5 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Bramhults nypresset rødbetjuice.

Nypressede svenske rødbeter, med nydelig innslag av nypresset ingefær. Godt balansert smak med epler og sitroner.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2017
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Juice most
Kilde til Næringsdata
Produsent
BramhultsSynnøve Finden
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
1772





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bramhults nypresset rødbetjuice med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Bramhults nypresset gulrotjuice14033,460,516,5
Cevita kaldpresset juice av eple, gulrot og fennikel18844,930,50,410,5
Helios Grønnsaksjuice m+17842,540,20,88,7
Granini Tomatjuice7317,440,20,13
Helios Rødbetejuice m+15837,76018
Tine Sunniva supri Eple, Fennikel og Kiwi14935,610,20,47,7
Helios Gulrotjuice m+15537,040,10,58
Granini Gulrotjuice13632,50,20,57,6
Gulrotjuice, saft16539,430,150,959,28
Helios Gulrotjuice16840,150,10,59
Granini grønnsaksjuice7517,920,213

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.