Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 523 | kilojoule |
Kcal | 125 | kalorier |
Protein | 20.3 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 3.2 | gram |
Mettet fett | 1.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Leverpostei av elg | 3 | 187,12 | 12,28 | 13,2 | 5,63 | 6,63 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Gilde lammelever | 538 | 128,58 | 4,1 | 21 | 2 |
Lever, kylling, rå | 561 | 133 | 4,1 | 19,1 | 5 |
Lever, lam, rå | 538 | 128 | 4,1 | 20,7 | 2 |
Mydland blodpølse | 1197 | 286,08 | 15,9 | 10,4 | 24,2 |
Gåselever blokk 2 skiver | 1823 | 435,69 | 45 | 7 | 2 |
Andelever | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Svin nyre rå | 418 | 99,9 | 3,25 | 16,46 | 0 |
Mydland Storfetunge Salt Rå | 596 | 142,44 | 8,7 | 16 | 0 |
Kalv lever rå | 585 | 139,81 | 4,85 | 19,93 | 2,91 |
Nordfjord blodpølse snabb | 1067 | 255,01 | 11 | 12 | 26 |
Mydland storfetunge kokt | 1194 | 285,36 | 17,5 | 32 | 0,2 |
Reinsdyr hjerte rå | 456 | 108,98 | 3 | 19,5 | 0 |
Andelevermousse m/armagnac | 1798 | 429,72 | 44 | 6 | 2 |
Blod, okse, rå | 327 | 77 | 0,2 | 18,8 | 0 |
Lam hjerne rå | 510 | 121,89 | 8,58 | 10,4 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.