Brun saus, av blokk

Kalorier og viktig næringsinnhold i Brun saus, av blokk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 146 kilojoule
Kcal 35 kalorier
Protein 1 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3.5 gram
Mettet fett 0.6 gram



Annonse




Fakta om Brun saus, av blokk.

Brun saus bruker vi til mange forskjellige retter. Kjent fra feks kjøttkaker. Lages av smør, mel og kraft. Det fins ferdige pulversauser. Sausen kan smaksettes med forskjellige krydder, løk ol.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Sauser ferske
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
5164





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Brun saus som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kjøtt i mørke4.674,812,198,045,365,83
Ris og kjøttdeig med brun saus4113,954,116,8212,064,48
Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus4.1126,287,6213,171,1115,88
Brun lapskaus269,761,745,427,343,77
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus3.7153,2911,489,281,6616,01
Kjøttkaker i saus1.899,544,465,748,515,32
Brun saus til vilt, kalv og lam3.2211,6416,922,2712,576,29
Kjøtt i mørke med lammekjøtt4152,537,0116,025,938,34
Latmanns bankekjøtt388,672,9912,592,578,65
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal3.3145,059,998,974,6611,73
Bresert tiur4.5121,188,737,181,0911,35
Omelett med steinsopp og kyllinglever4.5142,0410,789,251,416,25
Julepølse med rødkål4.5115,557,775,545,13,52
Fiskekaker med ris og rødkål4126,252,097,1619,434,04
Medisterkaker og sossiser med surkål3144,149,845,278,24,85


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Brun saus, av blokk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.