Elg, ytterlår, stek, rå



Kalorier og Næringsinnhold i Elg, ytterlår, stek, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 424 kilojoule
Kcal 100 kalorier
Protein 22.1 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 1.3 gram
Mettet fett 0.4 gram


Fakta om Elg, ytterlår, stek, rå.

Vårt største ville hjortedyr. Blir skutt under elgjakten. Lite kommersiell omsetning. Mye privat bruk. Er ett magert kjøtt. Kjøtt fra ungdyr er det beste. Smaken varierer pga maten som den har spist og alderen/kjønn. Kjøtt fra eldre dyr bør modnes og evt marineres. Har lett for å bli tørt og seigt ved gal tilberedning.

Innlagt dato
Oppdatert dato
01.05.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Viltkjøtt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,25 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
10017
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Elgstek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Elggryte4.5110,736,1110,533,0213,23
Elgkarbonader 44.7125,776,2315,761,6619,14
Tjelknul5.5109,196,2910,472,5412,82
Kokt lettsaltet elgtunge4.553,310,915,945,077,3
Elggryte 35.459,861,325,855,257,48
Elgstek med fløtesaus4.2112,195,4513,881,2117,11
Elgstek fra Østerdalen3.990,684,89,941,8311,98
Elgsodd fra Grong4.582,540,9816,371,7119,43
Elggryte 24.895,545,329,122,4912,41
Gravet elgfilet5119,381,0818,254,3825,71
Elg gryte3.9103,726,18,423,1611,7
Birkebeinergryte5.677,282,769,941,9813,16
Saltmarinert elgstek4.842,080,528,610,6610,37
Elg kjøttkaker4.1150,5810,5811,841,9714,66
Min beste elggryte4121,677,679,713,1612,03







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Elg, ytterlår, stek, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.