Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1874 | kilojoule |
Kcal | 447.9 | kalorier |
Protein | 5 | gram |
Karbo | 50 | gram |
Sukker | 31 | gram |
Kostfiber | gram | |
Fett | 25 | gram |
Mettet fett | 11 | gram |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Frødinge rabarberpai | 1150 | 274,85 | 10 | 3,5 | 43 |
Frødinge prinsesseterte | 1220 | 291,58 | 13 | 4 | 38 |
Frødinge rabarbra og jordbærpai | 973 | 232,54 | 9 | 2,8 | 34 |
Frødinge Hallon & Bjørnbarspaj | 1100 | 262,9 | 10 | 3,5 | 40 |
Mette Munk, Eplestang | 994 | 237,56 | 11 | 3,6 | 30,9 |
Smuldrepai, med bær | 1320 | 316 | 15,6 | 3,7 | 38,4 |
Frødinge blåbærpai | 1150 | 274,85 | 9,5 | 3,5 | 44 |
Frødinge eplepai | 1130 | 270,07 | 10 | 3 | 42 |
Rema 1000 fersk paideig 250g | 1560 | 372,84 | 19 | 5,8 | 42 |
Frødinge operaterte | 1220 | 291,58 | 13 | 4 | 39 |
Frødinge schwarzwaldterte | 1550 | 370,45 | 25 | 2,5 | 33 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.