Halloumi, ost

Bilde av Halloumi, ost.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Halloumi, ost

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1204 kilojoule
Kcal 290 kalorier
Protein 22.3 gram
Karbo 0.9 gram
Sukker 0.9 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 21.9 gram
Mettet fett 14.9 gram



Annonse




Fakta om Halloumi, ost.

Halloumi er en ferskost som kommer fra Kypros og er laget av pasteurisert ku-, geit- og fåremelk. Denne osten har sin opprinnelse flere hundre år tilbake og fremstilles ved at ostemassen varmes opp i vann før den knas og kjevles ut. Siden skjæres osten opp i passende blokker og legges i saltlake en periode før pakking. Løpen som benyttes under fremstillingen er vegetabilsk.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Halloumi, ost.

Denne osten anvendes først og fremst som tilbehør. Halloumi har en spesiell egenskap som gjør at den kan grilles rett på risten uten at den renner eller mister fasongen. Den kan også brukes i en salat, skåret i terninger eller som snacks til aperitiff.


Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ferskost
Kilde til Næringsdata
Oluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
5,64 poeng satt av 11 brukere.
Besøk
6452





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Halloumi som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Stekt halloumi med hvitløk2599,2661,110,641,6412,14
Lammekoteletter med halloumi - og aubergineruller3185,3214,2412,241,512,5
Asiatisk brokkolisuppe394,88,063,571,454,35
Chilistekt halloumi3232,8518,4312,863,6513,58


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Halloumi, ost med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.