Hatting Glutenfri rundstykker 260gr

Bilde av Hatting Glutenfri rundstykker 260gr.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hatting Glutenfri rundstykker 260gr

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 990 kilojoule
Kcal 236.6 kalorier
Protein 2.2 gram
Karbo 49.9 gram
Sukker 1.8 gram
Kostfiber gram
Fett 2 gram
Mettet fett 0.2 gram



Annonse




Fakta om Hatting Glutenfri rundstykker 260gr.

Glutenfri rundstykker med mild og deilig smak og myk, saftig konsistens. Uten hele korn og uten topping - passer like godt til barna som til de voksne. Fri for gluten, hvete, hvetestivelse, laktose, egg, nøtter og soya.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Hvor kjøpes Hatting Glutenfri rundstykker 260gr?

Glutenfrie rundstykker får du kjøpt hos REMA 1000, Eurospar, Meny, Mega og Obs, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar, Bunnpris, Matkroken og Extra.


Innlagt dato
Oppdatert dato
09.09.2020
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Rundstykker fine
Kilde til Næringsdata
Produsent
HattingHatting
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
151
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Hvor kjøpes det?
Glutenfrie rundstykker får du kjøpt hos REMA 1000. Eurospar. Meny. Mega og Obs. samt utvalgte Joker. Kiwi. Spar. Bunnpris. Matkroken og Extra.





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hatting Glutenfri rundstykker 260gr med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.