Heidal Ysteri Formost 250 g.

Bilde av Heidal Ysteri Formost 250 g..

Kalorier og viktig næringsinnhold i Heidal Ysteri Formost 250 g.

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1920 kilojoule
Kcal 458.9 kalorier
Protein 11 gram
Karbo 39 gram
Sukker 27.2 gram
Kostfiber gram
Fett 29 gram
Mettet fett 19 gram



Annonse




Fakta om Heidal Ysteri Formost 250 g..

Dette er «souvernir osten» vår, liten og nett, med ein god smak av Norsk kulturarv.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
30.12.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost Brunost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Heidal YsteriHeidal Ysteri
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
3321
Spesielle egenskaper
Lokalmat





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Brunost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Klubb og duppe4.665,972,651,298,810,91
Gammeldagse ryper i fløtesaus4.5157,468,3416,114,4814,85
Snåsaklubb med flesk og duppe5.1522,361,296,11,24
Fjellstuens viltgryte5.2114,27,247,574,348,84
Hjortestek med fløtesaus3.792,324,710,22,1510,65
Mølje3.448,562,521,464,931,09
Reinskavgryte5101,915,955,875,426,87
Reinsdyrstek 34.994,224,948,93,369,73
Villsvin i viltsaus4.5133,335,415,992,5528,25
Treak 24.1407,1620,446,0349,775,95
Kremet elggryte4.899,146,66,483,1310,29
Klubb med flesk og duppe4.540,140,761,336,670,64
Lefser fra Malangen5363,215,245,3750,293,25
Finnbiff 35172,1814,268,921,949,61
Aslaugs gomme4.4101,224,924,129,982,36


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Heidal Ysteri Formost 250 g. med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.