Hennig Olsen Bubblegum saus 310g

Bilde av Hennig Olsen Bubblegum saus 310g.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hennig Olsen Bubblegum saus 310g

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1300 kilojoule
Kcal 310.7 kalorier
Protein 0 gram
Karbo 75 gram
Sukker 50 gram
Kostfiber gram
Fett 0.5 gram
Mettet fett 0.5 gram



Annonse




Fakta om Hennig Olsen Bubblegum saus 310g.

Bubblegumsaus med en frisk smak av søt tyggegummi! Passer utmerket som topping på din iskrem eller desserter.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
23.05.2023
Hovedgruppe
Sukker og søte produkter
Undergruppe
Dessertsauser
Kilde til Næringsdata
Produsent
Hennig Olsen IsHennig Olsen Is
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
461





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hennig Olsen Bubblegum saus 310g med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Diplom-is jordbærsaus782186,890,50,545
Hennig Olsen salt karamellsaus 310g1350322,6571,564
Freia lakrissaus1480353,720087
Barista Sjokoladesaus1046249,990,91,757,5
Diplom-is mint sjokoladesaus1358324,566,22,165
Hennig Olsen Sjokoladesaus 310gr1300310,75362
Diplom-is lys sjokoladesaus som stivner på isen2617625,46496,839
Diplom-is Salt lakrissaus1184282,970,50,567
Diplom-is sjokoladesaus1358324,566,22,165
Hennig Olsen Karamellsaus 325gr1350322,652173
Diplom-is Salt karamellsaus1372327,95,33,265

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.