Hvitvinseddik

Bilde av Hvitvinseddik.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hvitvinseddik

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 76 kilojoule
Kcal 18.2 kalorier
Protein 0 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram

Notat


Annonse




Fakta om Hvitvinseddik.

Standard hvitsvinseddik til bruk i matlagning


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
05.08.2018
Hovedgruppe
Diverse næringstilskudd og annet tilskudd
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Kilde til Næringsdata
Produsent
Haugen-Gruppen ASDruvan
Karakter (Snitt)
4,17 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
22873





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Hvitvinseddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sushi med purre4.5194,563,689,0330,345,76
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe4.875,073,938,30,866,05
Gylne pikekyss4.2292,836,454,9853,134,98
Kyllingwok med purre og sur-søt saus5.1115,380,949,6716,466,68
Honning- og ananasmarinade 21.1165,849,580,3419,494,64
17.Mai Pavlova4.8209,2910,852,6525,094,6
Eksklusiv eplekake4.717910,063,5517,493,49
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)4.7377,9436,810,840,7410,54
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil4.6176,0714,755,115,178,01
Pærechutney4.490,60,080,5120,514,15
Rabarbrachutney4.2145,060,361,0833,046,18
Ovnsstekt tiur med viltpeppersaus og sopptimbal3145,098,5513,213,6116,8
Familiens eplesvineri5.285,782,147,1576,74
Braiseret svinefilet462,640,647,615,995,35
Laksesaus4166,8915,421,462,947,91


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hvitvinseddik med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.