Idun eddik brun 7 prosent

Bilde av Idun eddik brun 7 prosent.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Idun eddik brun 7 prosent

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 17 kilojoule
Kcal 4 kalorier
Protein 0.4 gram
Karbo 0.6 gram
Sukker 0.6 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Idun eddik brun 7 prosent.

Idun Eddik Brun er en god smakstilsetter til eksempelvis dressing. Idun Eddik Brun er også velegnet til sylting.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
17.12.2020
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Kilde til Næringsdata
Produsent
IdunStabburet
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
7313





Noen anbefalte oppskrifter som bruker eddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt røkt svinekam3.8145,0911,557,622,534,47
Klubb og duppe4.665,972,651,298,810,91
Pavlova5.5274,7415,313,2530,356,1
Kokt torsk, lever og rogn4.6161,5312,3312,580,059,76
Makrell i tomat4.9175,2411,410,737,15,93
Svinefilet i sur/søt saus4.578,731,195,1911,313,6
Torskelever3.7479,0950,574,980,829,19
Syltet makrell fra Sørlandet4.773,213,0310,330,965,6
Kokt kveite3.299,613,339,947,0111,9
Syltede rødbeter484,640,140,9819,082,62
Pavlova 25.1174,787,441,4824,674,92
Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m.4.1348,4401,4785,642,41
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus4.9111,8439,5411,36,72
Laks med agurksalat og kesamdressing4.9111,885,788,575,989,23
Polkagriser3.9286,040071,512,17


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Idun eddik brun 7 prosent med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.