Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 585 | kilojoule |
Kcal | 139 | kalorier |
Protein | 23.8 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 4.9 | gram |
Mettet fett | 1.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Jerper med østers | 4.5 | 177,05 | 10,31 | 10,31 | 10,72 | 8,92 |
Stekt jerpe | 2.5 | 158,12 | 8,96 | 12,62 | 6,68 | 8,07 |
Jerpebryst marinert i rømme og urter | 3 | 149,17 | 11,83 | 4,87 | 4,18 | 5,88 |
Mandelstekte fuglekroketter | 3 | 219,08 | 16,44 | 14,46 | 1,28 | 9,25 |
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus | 3 | 174,17 | 13,61 | 11,02 | 1,6 | 7,91 |
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker | 3 | 110,42 | 7,08 | 8,65 | 2,39 | 15,69 |
Jerpe i form med rotgrønnsaker | 3 | 152,85 | 10,82 | 8,85 | 3,77 | 8,32 |
Jerpe med konjakksaus og krutonger | 3 | 231,53 | 15,96 | 11,16 | 8,22 | 9,48 |
Jerpe i fløtesaus | 3 | 244,34 | 19,34 | 16,9 | 0,67 | 11,03 |
Jerpesufflé | 3 | 216,86 | 18,83 | 9,37 | 1,79 | 10,57 |
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus | 3 | 154,23 | 9,46 | 12,68 | 3,15 | 9,6 |
Innbakt jerpebryst | 3 | 166,93 | 9,21 | 5,74 | 9,33 | 8,84 |
Suppe av jerpe | 3 | 108,19 | 6,52 | 6,46 | 2,91 | 7,31 |
Jerper med oliven | 3 | 165,85 | 12,25 | 10,96 | 1,31 | 9,13 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Perlehøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Alke | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 1920 | 463 | 37,3 | 31,8 | 0 |
Folkets fasan | 918 | 219,4 | 12 | 27,9 | 0 |
Andelår hermetisk, Confit de canard | 1057 | 252,62 | 16 | 27 | 0,5 |
And, kjøtt uten skinn, rå | 551 | 132 | 6,5 | 18,3 | 0 |
Vaktelgården Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Stange confit av and | 1239 | 296,12 | 27,9 | 17,5 | 0 |
Folkets rype | 503 | 120,21 | 0,9 | 27,6 | 0 |
Måke | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Stange And | 1624 | 388,13 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Fasan | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 562 | 133 | 2,1 | 28,6 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.