Kalv, stek, rå

Bilde av Kalv, stek, rå.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kalv, stek, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 452 kilojoule
Kcal 107 kalorier
Protein 21.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 2.4 gram
Mettet fett 1.1 gram



Annonse




Fakta om Kalv, stek, rå.

Lyst, mørt og magert kjøtt. Kalvestek er en skikkelig klassiker og er ypperlig som litt finere romjulsmat.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Kilde til Næringsdata
Matprat
Karakter (Snitt)
3,67 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
8414





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kalvestek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Hakkasteik eller brurasteik4.7268,8814,2414,9618,6912,97
Kalvesuss5.663,151,8911,140,3210,41
Persesylte3.5124,234,5520,120,5813,84
Ungarsk pörkölt3.964,081,3211,561,2213
Fleskepølse3.9407,7639,0213,830,2511,86
Kalvestek 24110,676,758,813,3112,67
Wienerschnitzel4.2160,558,6218,211,4717,46
Wienerschnitzel 23.8111,673,9910,198,1511,36
Hakkasteik 24.4269,0918,7715,279,0314,03
Sursteik4140,678,7312,762,7411,51
Kalvestek til fest464,231,648,792,4311,45
Kalvestek fra Sardinia4.880,693,4910,191,2215,3
Gammeldags sylte3.5120,213,6721,380,3220,74
Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt3.577,742,488,444,948,51
Kalvestek2.691,043,489,695,018,86


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kalv, stek, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.