Laks, oppdrett, skiver, kokt

Kalorier og viktig næringsinnhold i Laks, oppdrett, skiver, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 792 kilojoule
Kcal 190 kalorier
Protein 17.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 13.2 gram
Mettet fett 1.9 gram



Annonse




Fakta om Laks, oppdrett, skiver, kokt.

En utrolig fin fisk med ett velsmakende rødlig kjøtt. En fet fisk. Veksler mellom ferskvann og saltvann. Har en komplisert livssyklys. Fiskes ofte i elver. Finnes i ca. 400 elver langs hele kysten. Den gyter i elv i oktober- desember etter et opphold i havet på forskjellig antall år. Laksungene lever i elva 2-3 år før de vandrer ut i havet. Beste fisketid juni - juli. Vanlig størrelse 3-18 kg. Det drives og stor oppdrettsvirksomhet av laks, med mye eksport til resten av Europa.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
5396





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Laks som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Laksemousse4.8218,1417,6812,881,7212,54
Kokt kald laks4.7159,2311,179,185,16,5
Laks i fløte4.7271,4123,8113,191,098,89
Enkel laksemiddag4.6102,864,16,29,613,95
Ovnsbakt laks i karrisaus5.5211,3416,2415,11,079,38
Mousse fra havet3.7215,8817,6812,51,6412,71
Foliebakt laks på en seng av fennikel3.3163,8611,7612,651,517,91
Sushi rull3.3110,572,894,7916,145,12
Laksegryte4.4109,487,38,31,975,55
Helstekt laks i sur-søt saus3.1160,367,3410,0213,366
Laksemousse fra Trøndelag4.8187,9816,429,250,87,51
Bjørgens Laksegryte4.283,85,026,063,094,04
Laksegrateng3.4135,569,597,83,695,48
Laksesuppe480,465,784,452,353,55
Helkokt laks3.2173,6610,8213,954,777,82


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Laks, oppdrett, skiver, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.