Languster



Kalorier og Næringsinnhold i Languster

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 280 kilojoule
Kcal 66 kalorier
Protein 15.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.6 gram
Mettet fett 0.1 gram

Notat

Fakta om Languster.

Ser ut som en liten hummer, men uten store klør. Mest vanlig i middelhavet men forekommer nordover til oss. Velsmakende som hummer.

Bruksområde for Languster.

brukes som hummer.
Innlagt dato
Oppdatert dato
11.04.2012
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Skalldyr
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
5826
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Languster med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Fiskemannen reker pillede ferske33680,31,116,41
Reker, tørket2098501,423,680,515,6
First Price reker kokte 2 kg40195,831,2210
Go-Tan Lime/Onion Gourmet Chips2024483,7322,92,863,6
Fiskemannen argentinske villreker39494,161210
Krabbe, kokt4561081,822,90
Krabbe, klomat423101,090,817,20
Fiskemannen scampi rå med skall 8/1226062,140,115,10
Fiskemannen Scampi kokt uten skall m/haletipp25761,420,214,70
Kongekrabbe, rå35183,880,618,290
Eldorado blåskjell i vann37689,862,4151,9
Sjøkreps229541,310,70
Ica krabbekjøtt i vann25059,750,2140,6
Scampi4251000,823,30
Lofoten krabbeklør fra Hitra39093,210,719,51

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.