Lerøy Grillaks naturell

Bilde av Lerøy Grillaks naturell.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lerøy Grillaks naturell

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 932 kilojoule
Kcal 222.7 kalorier
Protein 20 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 16 gram
Mettet fett 3 gram



Annonse




Fakta om Lerøy Grillaks naturell.

Grillaks naturell er fire flaksefileter levert i aluminiumsform som er klar til grillen eller ovnen. Legg til din favorittsmak!


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
13.05.2019
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk rå
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lerøy SeafoodLerøy Seafood
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1049





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lerøy Grillaks naturell med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Slettvar38191,051,1918,840
Lofoten Perfekt Grillfisk –Pulled Salmon838200,2810,819,66,2
Fiskemannen matjessild938224,1810,67,624,5
Kveite, hellefisk, uspesifisert, rå4741134,318,50
Laks, oppdrett, rå filet93222416200
Blålange, rå271640,115,70
Gjedde, rå353830,220,30
Sashimi, kveite4741134,318,50
Harr379890,620,90
Fiskemannen ørretfilet porsjoner693165,6210190
Hvitting, rå333790,618,30
Torsketunger rå30171,931,114,60
Blåkveite, rå/kaldrøkt64515511140
Lerøy Ørret naturell693165,6210190
Skate, rå245580,2140

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.