Lofoten Einerrøkt ørret, tykke skiver

Bilde av Lofoten Einerrøkt ørret, tykke skiver.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lofoten Einerrøkt ørret, tykke skiver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 890 kilojoule
Kcal 212.7 kalorier
Protein 21.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 14 gram
Mettet fett 2.5 gram



Annonse




Fakta om Lofoten Einerrøkt ørret, tykke skiver.

Ved fremstilling av Lofoten einerrøkt ørret i tykke skiver benyttes kun fersk superior ørret, som blir filetert, tørrsaltet, modnet og røkt på tradisjonelt vis ved vår fabrikk i Lofoten. Røyken kommer av brenning av flis fra einer og or, som blir renset for tjære før den sleppes inn til ørreten. Etter nedkjøling blir ørretfileten kuttet opp i tykke skiver ved en skjæremetode som kutter fileten slik at ørretskivene får en mørere og fastere konsistens. Skivene vakuumpakkes i beger à 150 g. Einerrøkt ørret i tykke skiver er produsert ved vår fabrikk i Lofoten og framstilt av norsk oppdrettsørret. Produktet kan ha vært frosset.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Hvor kjøpes Lofoten Einerrøkt ørret, tykke skiver?

Ultra, Mega, Ica Super, og i de fleste Meny, Spar og Eurospar


Innlagt dato
Oppdatert dato
03.05.2019
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskehermetikk pålegg
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lofotprodukt A/SLofotprodukt
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1487
Hvor kjøpes det?
Ultra. Mega. Ica Super. og i de fleste Meny. Spar og Eurospar





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lofoten Einerrøkt ørret, tykke skiver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.