Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 674 | kilojoule |
Kcal | 162 | kalorier |
Protein | 12.7 | gram |
Karbo | 0.6 | gram |
Sukker | 0.6 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 12.1 | gram |
Mettet fett | 4.1 | gram |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Egg, økologisk, stekt | 849 | 205 | 16,7 | 13,6 | 0 |
Eggerøre, stekt i fett | 970 | 234 | 20,7 | 11,4 | 0,6 |
Egg, stekt uten fett | 677 | 163 | 11,6 | 14,3 | 0,3 |
Omelett, stekt i fett | 765 | 184 | 14,7 | 12,3 | 0,7 |
Egg, stekt i smør | 783 | 189 | 15 | 13,1 | 0,3 |
Egg, fra frittgående høns, kokt | 585 | 141 | 10,2 | 12 | 0,3 |
Egg, stekt i fett | 874 | 211 | 16,9 | 14,2 | 0,4 |
Eggerøre, stekt uten fett | 662 | 159 | 12 | 12,1 | 0,7 |
Egg, kokt | 593 | 143 | 10,2 | 12,4 | 0,3 |
Egg, økologisk, kokt | 596 | 143 | 10,4 | 12,4 | 0 |
Egg, stekt i myk margarin | 761 | 183 | 14,4 | 13,1 | 0,3 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.