Reblochon

Bilde av Reblochon.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Reblochon

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1302 kilojoule
Kcal 311.2 kalorier
Protein 20 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 26 gram
Mettet fett 17 gram



Annonse




Fakta om Reblochon.

Reblochon blir produsert i fjellområdet Haute-Savoie i det østlige Frankrike. Den er produsert på upasteurisert kumelk, kun fra morgen- og aftenmelken fra 3 spesifikke kuraser (Abondance, Montbeliard og Tarine). Melken her er i utgangspunktet noe tykkere enn vanlig. Ostemassen helles i sine former og presses lett. Skorpen vaskes regelmessig i modningsperioden – som finner sted i kjølige kjellere og varer minst i 2 uker. Det er typisk for emballeringen at Reblochon blir lagt på en tynn tresponskive. Osten fikk si AOP-betegnelse i 1958.

Smak
Reblochon har en safrangul skorpe dekket av et fint lag hvitmugg. Ostemassen er blekgul. Konsistensen er bløt og kremet. Aromaen minner om kjeller, den blir mer fremhevet når osten er lagret. Smaken er krydret med en ettersmak av nøtter.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Reblochon.

Reblochon brukes til osteanretninger, ostebord og til snitter. Anbefales servert med en mild kjeks (ikke salt) eller loff/baguette.


Innlagt dato
Oppdatert dato
03.11.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Kittmodningsost
Kilde til Næringsdata
Oluf Lorentsen
Storkjøkken eller dagligvare
Kun storkjøkken
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
5407





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Reblochon med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Vieux Pané1292308,7824,819,62,4
Le Vieux Pane1292308,7825210
Livarot1230293,9720,722,54,8
Samsø1045249,7516260,5
Raclette skiver 200 g1430341,7727251
Dansk Havarti1444345,1127251,2
Eiker Holtefjell 1/2 XO 12-18 mnd1947465,3339290,1
Diplomat ost ca 2 kg1599382,1633,720,70,1
Eiker Holtefjell vellagret 6-12 mnd1841439,9938270,1
Langres AOP1155276,0423161,5
Raclette grottelagret firkant1430341,7727251
Tine Ridderost vasket 1,7 kg174642238200
Tine Kvit geitost raudkittmodna fra lyngsalpane1649394,1134230
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd1841439,9938270,1
Tine Port Salut133332125240

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.