Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1276 | kilojoule |
Kcal | 305 | kalorier |
Protein | 26.6 | gram |
Karbo | 23.9 | gram |
Sukker | 7.3 | gram |
Kostfiber | 26.7 | gram |
Fett | 5.5 | gram |
Mettet fett | 1.4 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Fårikål | 4.1 | 92,77 | 5,05 | 5,85 | 5,24 | 2,39 |
Grønnsakssuppe med poteter | 4.2 | 28,9 | 0,28 | 0,88 | 5,14 | 1,11 |
Taco | 4.3 | 79,47 | 4,93 | 5,64 | 2,6 | 5,9 |
Empanadas (Chile) | 5 | 247,05 | 11,47 | 8,68 | 26,15 | 3,75 |
Helstekt indrefilet av svin | 3.5 | 108,14 | 4,48 | 11,3 | 5,4 | 7,67 |
Stekt makrell 2 | 4.1 | 136,3 | 6,24 | 6,8 | 12,55 | 4,29 |
Jødisk kyllingsuppe | 3.4 | 36,72 | 0,68 | 4,37 | 2,7 | 2,7 |
Pangasius | 4.5 | 122,9 | 7,3 | 13,82 | 0,4 | 4,55 |
Hvitløksbrød | 3.4 | 226,77 | 4,33 | 7,24 | 38,24 | 1,2 |
Kjetils beste bacalao | 4.1 | 122,44 | 2,78 | 15,93 | 7,71 | 6,17 |
Shish kebab | 1.9 | 97,05 | 5,91 | 7,63 | 2,72 | 7,43 |
Salt lammekjøtt med kålrotstappe | 3.8 | 67,54 | 2,52 | 6,16 | 4,48 | 4,25 |
Ovnsbakt torsk med smørsaus og reker | 5.7 | 70,47 | 3,87 | 5,24 | 3,26 | 5,48 |
Laks i folie | 4.9 | 125,32 | 5,78 | 8,81 | 8,6 | 9,4 |
Tante Ginas bacalao | 5.1 | 182,7 | 5,37 | 31,24 | 1,63 | 10,18 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Wasabirot, rå | 435 | 103 | 0,6 | 4,8 | 15,7 |
Karse | 99 | 23,66 | 0,5 | 2,8 | 1,2 |
Santa Maria Hvitløkspulver 49 gr | 1463 | 349,65 | 0,7 | 16,6 | 63,7 |
Santa maria Rosmarin | 1352 | 323,12 | 15,2 | 4,9 | 21,5 |
Brødkrydder | 1113 | 266 | 5,6 | 20,1 | 53,8 |
Humle | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Hibiscus | 156 | 37,28 | 0,65 | 0,43 | 7,41 |
Estragon, frisk | 446 | 107 | 1,7 | 5,6 | 10,4 |
Urtekram ingefærterninger kandiserte | 1400 | 334,6 | 0,2 | 0,2 | 80 |
Urtekram rosmarin | 1776 | 427 | 15,2 | 4,9 | 46,4 |
Lofoten Goma Wakame – sjøgress salat | 512 | 122,36 | 5,8 | 1 | 10,6 |
Santa Maria gressløk | 1347 | 321,93 | 3,5 | 21,2 | 38,1 |
Findus gressløk | 108 | 26 | 0,4 | 2,7 | 1,3 |
Rosmarin, tørket | 1776 | 427 | 15,2 | 4,9 | 46,4 |
Timian, rå | 446 | 107 | 1,7 | 5,6 | 10,5 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.