Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin

Kalorier og viktig næringsinnhold i Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 632 kilojoule
Kcal 150 kalorier
Protein 22.9 gram
Karbo 3.1 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 5.1 gram
Mettet fett 0.8 gram



Annonse




Fakta om Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin.

Vanlig fisk i Norge. Vokser fort. Norsk sportsfiskerekord er på 22 kg. I Norge lever seien langs hele kysten, og den trives best i friskt, salt vann. Seien er en stimfisk, og den opptrer ofte i store stimer bestående av omtrent jevnstore fisk. Fast litt mørkt kjøtt som er velsmakende. Fetere enn torsk. Seien kan bli svært gammel.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3322





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Seifilet som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Seilaks4.748,631,175,463,92,29
Blandaball4.7126,865,088,111,554,56
Ovnsbakt seigryte5.1176,1211,5810,297,125,97
Fiskeburger4.2115,32,911,5610,236,22
Blandaball (blainnabaill, blannaball)580,630,7510,557,465,02
Bakt lange med grønnsaker4112,023,17,8712,364,27
Fiskesuppe av sei med kokosmelk og sopp5.5103,756,575,544,965,34
Grove fiskekaker av sei4.9126,263,5212,8510,45,53
Bergensk fiskesuppe3.894,976,457,111,915,54
Sei-biff fra Møre5.4137,333,2912,3813,815,56
Seibiff med løk3.875,61,266,388,994,07
Fiskeburger med eplesalat4.1150,884,948,2417,725,25
Saltfiskball fra Møre5.277,770,77116,275,26
Kraftig fiskesuppe4.4103,486,76,334,173,94
Fisk og spinat i form med potetlokk5124,036,396,89,15,42


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.